DO PODJETJA V 3 KORAKIH

  Prični s prijavo

Kje registriram s.p.?

Točka e-vem

Registracija samostojnega podjetnika (s.p.) je na naši točki VEM DATA brezplačna in traja 30 minut. Pripravimo vam tudi celotno dokumentacijo ter vam svetujemo s koristnimi nasveti na različnih področjih.

Za registracijo s.p. bomo spletne obrazce izpolnjevali približno 30 minut. Vašo vlogo bomo nato oddali na AJPES, ki bo preveril ali imate poravnane vse davčne obveznosti iz morebitnih preteklih poslovanj. Preverjanje bo predvidoma trajalo en dan, razen v primeru, da bo potrebno izvesti še ugotovitveni postopek. Če želite ustanoviti s.p. na določen, želeni dan, vam svetujemo, da se za termin registracije s.p. naročite nekaj dni prej, saj boste le tako lahko pričeli s poslovanjem na dan, ki ga boste sami določili ob registraciji podjetja. Za vas smo skrajšali in poenostavili postopek prijave na registracijo! Na naši spletni strani enostavno izpolnite elektronsko prijavo na registracijo s.p. z navedbo željenega termina registracije podjetja. Vse elektronske prijave obravnavamo prednostno.

Točka VEM ali točka Vse na Enem Mestu bodočim podjetnikom omogoča urejanje vseh začetnih formalnosti ob odprtju podjetja, in to na isti lokaciji. naši usposobljeni svetovalci vam s svojim znanjem in izkušnjami odgovorijo tudi na vaša vprašanja, ki se na našajo na odpiranje in uspešno delovanje podjetij. Na VEM točki DATA lahko brezplačno registrirate tako s. p. ter izvajate spremembe oziroma podjetje izbrišete. Naši VEM svetovalci so usposobljeni tudi za izvajanje osnovnega podjetniškega svetovanja.