DO PODJETJA V 3 KORAKIH

  Prični s prijavo

Potek registracije d.o.o.

1. korak – Rezerviraj termin za registracijo podjetja na točki e-VEM

prijava na registracijo podjetjaUstanovitev podjetja je danes enostavnejša kot kdajkoli prej. Vsem bodočim podjetnikom, ki ustanavljajo novo podjetje smo še dodatno olajšali pot do registracije podjetja v vsega treh korakih. Prijava na registracijo podjetja, ki jo opravimo na VEM točki Data v Ljubljani je hajhitrejša preko spletnega obrazca. Preprosto preko spleta rezervirate svoj termin ko se boste oglasili na naši VEM točki v Ljubljani in opravili registracijo d.o.o. Lahko nas tudi pokličite na telefonsko številko 01 6001 530 vsaj en dan pred želeno registracijo podjetja oz. datumom ustanovitve podjetja.

 Rezerviraj termin za registracijo podjetja

2. korak – Izvedba postopka registracije d.o.o.

Izvedba postopka registracije podjetjaKdo mora priti na točko VEM DATA ob dogovorjenem terminu?

Pri postopku registracije d.o.o. lahko na točki VEM DATA sodeluje le eden izmed ustanoviteljev, direktorjev oz. prokuristov. Ko je dokumentacija pripravljena, se morajo vse vpletene osebe (preostali ustanovitelji in zastopniki) osebno zglasiti na točki VEM DATA in ob predložitvi osebnega dokumenta podpisati pripravljeno dokumentacijo.

Kaj je potrebno ob registraciji d.o.o. prinesti s seboj?

Preberi več

3. korak – Sklep o registraciji podjetja

Akt o ustanovitvi podjetjaNa Sklep o registraciji d.o.o. boste čakali nekaj dni po oddaji vloge na sodišče. Davčno in matično številko novega podjetja boste prejeli hkrati s sklepom o registraciji. Sklep o registraciji d.o.o. boste prejeli priporočeno po pošti na naslov sedeža družbe (vašega novoustanovljenega podjetja).