DO PODJETJA V 3 KORAKIH

  Prični s prijavo

O nas - Data d.o.o.

eVEM točka Data d.o.o.

Z visoko kakovostjo storitev do prestižnih mednarodnih nagrad

Vodilno slovensko podjetje na področju podpore in ustanavljanja podjetij Data d.o.o, izjemno uspešno posluje in raste tudi v času gospodarske krize. V Dati podjetnikom na enem mestu nudijo prav vsa znanja in informacije, ki so potrebna za zagon in varno plovbo njihovih podjetij.

Veliko energije in resursov vlagajo tudi v zmanjševanje (pre)visoke umrljivosti podjetij in v ustvarjanje ugodnejšega okolja za podjetništvo nasploh. K prijaznejšemu podjetniškemu okolju v Sloveniji sta posebej veliko pripomogla projekta VEM (Vse na Enem Mestu) in e-VEM (elektronska registracija podjetja). Na VEM točki DATA Ljubljana je moč brezplačno registrirati podjetja d.o.o. in s.p., rezervirati ime podjetja in narediti kasnejše spremembe v imenu, dejavnosti ipd.

Data za podjetnike pripravlja vrsto izobraževanj (brezplačnih in plačljivih) in jim svetuje na vseh področjih, povezanih z delovanjem podjetja. Podjetnikom ponuja vse oblike svetovanj,  tako na področju davkov, računovodstva, pravno, kadrovsko, marketinško svetovanje, spletni nastop in izdelavo spletnih strani, kako pridobiti evropska nepovratna sredstva ali kje poiskati pravi razpis. Nudi informacije o veljavni zakonodaji, aktualnih razpisih, pomembnih spletnih straneh vladnih in ostalih organizacij, in zagotavlja širok nabor medijskih kanalov ter marketinških orodij.

Prav posebno pozornost v Dati namenjajo razvojni fazi podjetij, saj so dolgoletne izkušnje pokazale, da sta prvi dve leti najbolj ključni za njihov obstoj in nadaljnji razvoj. Dolgoročno preživijo le dovolj predani in navdušeni podjetniki.

data poslovna stavbaKakovost storitev podjetja je prepoznala tudi mednarodna javnost, saj je Data leta 2010 in 2013 osvojila Evropsko nagrado za podjetništvo (European Enterprise Award), leta 2011 pa Evropsko poslovno nagrado (European Business Awards) v kategoriji Osredotočenost na stranke. Prestižne nagrade so bile tudi dobra odskočna deska za uresničevanje mednarodnih projektov na področju Evropske Unije.

Data seveda tudi v slovenskem prostoru ne spi na lovorikah. Vrsto let denimo skupaj s Tehnološkim parkom Ljubljana pripravljajo projekt Podjetniški dnevi, ki se je tako dobro »prijel«, da že načrtujemo Podjetniške tedne. Eden vidnejših je tudi projekt »Moje podjetje«, ki so ga izvedli skupaj z revijo Moje Finance in SPIRIT-om. Namen projekta je bil pomagati vsem, ki so se odločili za samostojno podjetniško pot. Projekt spremlja tri podjetnike, ki so ustanovili svoje podjetje, na njihovi podjetniški poti pa jim v Dati pomagamo z različnimi nasveti in rešitvami.