DO PODJETJA V 3 KORAKIH

  Prični s prijavo

Prednosti paketa Office 365

Vaš Office kjer koli in kadar koli

O365 kjerkoli in kadarkoliZ Officeom v oblaku lahko uporabljate programe, ki omogočajo delo na poti – Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote in Publisher. Hiter dostop do svojih nedavnih dokumentov vam omogoča takojšen začetek dela. V spletni storitvi OneDrive za podjetja imate na voljo 1 TB prostora v shrambi, tako da imate vedno na voljo svoje datoteke, ki jih po potrebi dajete v skupno rabo.
 

Delajte kjer koli

O365 kjerkoliOffice 365 vam omogoča prilagodljivost, saj Officeova orodja lahko uporabljate kjer koli v poljubni napravi. Dostopajte do e-pošte, srečanj in drugih spletnih storitev. Ustvarjajte, urejajte in dajajte v skupno rabo Wordove, PowerPointove, Excelove in OneNotove spletne datoteke ter bodite na tekočem glede sprememb, ki jih opravijo drugi, tudi če dokument urejajo sočasno.

 

Preprosta namestitev in upravljanje

O365 namestitevOmogočite storitvi Office 365, da upravlja infrastrukturo za IT, vi pa se osredotočite na rast posla. Hitro namestite Office in nastavite uporabnike z navodili po korakih. Vse storitve upravljate v skrbniškem središču, do katerega lahko dostopate s poljubnega mesta in v katerem lahko preverite stanje storitve na poti s programom Skrbnik. Skrbi glede IT so tako popolnoma odveč. 99,9-odstotno neprekinjeno delovanje in zmogljivost obnovitve zagotavljata delo brez prekinitev.