Podjetniška akademija

Izobraževanja po registraciji podjetja

Izobraževanja po registraciji podjetja

Potni nalogi

Nepravilno izpolnjeni in vodeni potni nalogi predstavljajo dodatno plačilo davka tako za podjetje kot tudi zaposlenemu. Nepravilno napisane in obračunane potne naloge davčni inšpektor z lahkoto odkrije.

Več informacij in prijava...

Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo - tečajISKANO

Ob ustanovitvi podjetja je pomembno znižati stroške poslovanja. Eden izmed načinov je vodenje svojega knjigovodstva. Te veščine se lahko hitro in enostavno naučite na 5-urni delavnici ‘Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo?’

Več informacij in prijava...

Abeceda poslovanja

Ste sveži podjetnik brez izkušenj z vodenjem poslov? Ali veste kakšne so vaše nove obveznosti? Znate izstaviti račun? Ali veste, kako uveljaviti strošek nakupa avtomobila in druge opreme? Ste seznanjeni z vsemi roki oddaj dokumentov, katerih podjetnik ne sme zamuditi? Ali veste, kako postati zavezanec za DDV?

Več informacij in prijava...

Zaključna bilanca za leto 2017ISKANO

Svoje knjigovodstvo vodite sami? Ste v dvomih, kako pripraviti bilanco stanja in izkaz uspeha? Da bi vam pomagali rešiti dvome, smo pripravili delavnico na temo priprave letnih poročil – bilance stanja in izkaza uspeha ter davčnega obračuna.

Več informacij in prijava...

Davčni obračun za normiranceISKANO

Ob koncu poslovnega leta morajo tudi podjetniki, ki poslujejo z normiranimi odhodki oddati davčni obračun za normirance. Obveznosti ob zaključku poslovnega leta imajo torej tudi vsi tisti samostojni podjetniki in podjetja, ki poslujejo na podlagi normiranih odhodkov. Oddati morajo davčni obračun in določiti zavarovalno osnovo za prihodnje poslovno leto.

Več informacij in prijava...

Podjetnik sem – kaj pa zdaj?

Ste ravnokar registrirali svoje podjetje in tako postali podjetnik? Kaj pa zdaj? Veste, kaj storiti po vpisu v register podjetnikov, da boste poslovali skladno z zakonodajo?

Več informacij in prijava...